Szalagavatók, gólyabálok és osztálytáncok

Nagy létszámú osztályokat és évfolyamokat is felkészítek. A zenét közösen választjuk ki, ha szükséges a vágást is elkészítem, de hozott zenére is szívesen koreografálok.

Legnépszerűbb táncok: Bécsi és angol keringő, charleston, salsa, twist, rock and roll, country, kor-mixek (20-as évektől napjainkig vagy egy adott korszak pl: Disco). Mindezektől függetlenül kreatív ötleteket is megvalósítok. Kihívásként alternatív zenékre is vállalok koreográfiakészítést.

Az órákat általában az iskolában tartom, de szükség esetén tudok termet is biztosítani. Amennyiben kivitelezhető akkor nulladik, osztályfőnöki vagy testnevelés órákra is be tudok menni.

Az árkalkuláció fő/táncra értendő. A megbeszélt árat két részletben fizeti az osztály. Az első órán a teljes összeg első felét (eddig változhat a csapatlétszám) és legkésőbb szalagavató napján a második részletet. Esetleges létszámváltozás csak akkor befolyásolja a végösszeget, ha egészségügyi probléma (törés, fekvőbetegség) merül fel, vagy ha a távozást én kértem.

A kezdéstől számítva az előadás napjáig dolgozom az osztállyal, heti 1x 90 percben. Amennyiben úgy ítélem, hogy a megadott határidőig nem készülünk el, úgy beiktatható több alkalom is, mely a végösszeget nem befolyásolja.

Keringő esetében ha fiúhiány mutatkozik, és az iskola vezetése is beleegyezik akkor külsős urakat is szívesen látok, végső esetben én is szívesen csatlakozom az osztályhoz.

Rendelkezem ruhakölcsönzői, fotós, videós és sminkes kapcsolatokkal is, amennyiben igény van rá.